• Bosduifstraat 56, 3530, Houthalen-Helchteren
  • +32 (0)473 58 08 53
  • +32 (0)89 205 410
  • info@coolfreshairco.be

Warmtepompboiler

Wat is een Warmtepompboiler?

De warmtepomp van LG haalt net zoals een traditionele warmtepomp een groot deel van zijn energie uit de buitenlucht. Er wordt een deel elektrische energie aan de compressor gegeven en tot wel 75% uit de buitenlucht gehaald. De COP kan wel oplopen tot 3,85 W/W. De warmte die uit de buitenlucht wordt onttrokken, wordt via de compressor naar een hogere temperatuur gebracht, waarmee warm tapwater kan worden gemaakt.

Toonaangevende energiezuinigheid

Dankzij de efficiënte DUAL Inverter Compressor bespaar je met de nieuwe warmtepompboiler van LG meer dan 70% op energie in vergelijking met een conventionele elektrische boiler.

Krachtig verwarmingsresultaat

De DUAL Inverter Compressor verhoogt in de turbomodus het vermogen van de warmtepomp tot een 30% snellere opwarmingstijd voor koud water in vergelijking met de automodus

Laag geluidsniveau

Door gebruik van een BLDC-motor en de Dual Invertor Compressor is het geluid op 2 meter minimaal 38dB(B) en ontstaat een comfortabele omgeving, zelfs bij installatie binnenshuis.

Ingebouwde Wifi

Met de LG ThinQ-app kunnen eenvoudig gegevens gecheckt worden, zoals de huidige watertemperatuur, de tienermodus, enz...

10 Jaar garantie

De veiligheid van het product wordt gegarandeerd door een garantie van 10 jaar op de compressor. Dit stelt klanten gerust over de duurzaamheid van het product.